[lead]Waarom wilfriedscooking.com? De redenen om deze website te maken komt zijn tweerlei. Enerzijds komt het voort uit de wens om heerlijke recepten uit vele regio’s en culturen te delen. Maar ook komt het voort uit een lichte frustratie over de vele websites die verwarrende informatie over gezondheid en voeding publiceren. Deze publicaties gaan vaak ongecensureerd en met een commercieel oogmerk de wereld in. En de talrijke wetenschappelijke publicaties over de relatie tussen voeding en ziekte vergroten de verwarring alleen maar. Verwarring over gezonde en minder gezonde ingrediënten en over kookmethodes. De speciale ‘Knowledge and How’-secties zijn bedoeld om dit te verhelderen. [/ Lead]

We streven ernaar om een ​​onpartijdige en zinvolle bijdrage te leveren aan het debat over gezonde voeding. Maar bovenal bieden we heerlijke recepten aan die voor maximale ontspanning in de keuken en bij de gasten kunnen zorgen. We zullen geleidelijk de database met recepten laden. We bieden gratis toegang aan elke lezer van goede wil en doen dit zonder advertenties.

Waarom het verzoek van ons bij wilfriedscooking.com?

Als je denkt dat deze website het waard is om met anderen te delen, informeer dan uw vrienden of contacten over de URL: www.wilfriedscooking.com. Wij gebruiken namelijk geen advertenties en verkopen uw gegevens niet. Bij voorbaat hartelijk dank!

De ondersteuning

Nel van den Bergh maakte de foto’s en bezit de auteursrechten. Ze is ook een klankbord dat reflecteert en terug spreekt over deze website en ook in ons privéleven.
Onze zoon Daniel inspireerde tot creatief koken.
Nicol van den Hurk leverde tal van redactionele commentaren.

De bouw van wilfriedscooking.comthis website is build by Anita van Kempen from vormdeLight

Anita van Kempen van vormdeLight heeft deze website in wordpress gebouwd.

Geen belangenverstrengeling

De totstandkoming van deze website vond plaats zonder enige sponsoring van of belangenverstrengeling met instellingen of personen die belangen hebben in het debat over diëten, voeding, overlijden en gezondheid. Wilfried Brouwer heeft ook geen sponsoring van of banden met dergelijke belanghebbenden.